Coaching

Maak mensen en teams sterker met coaching en trainingen

Het succes van uw organisatie begint op de werkvloer. Daarom wilt u dat uw mensen groeien. De optelsom van kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen is wat uw organisatie laat floreren. Coaching en training van ValentineZ helpt u daarbij. Onze coaches en trainers geven individuen en teams een boost. En daarmee het succes van uw organisatie.

De coaches van ValentineZ ondersteunen uw mensen met het oplossen van loopbaanvraagstukken. Ze kunnen ook helpen bij het bereiken van uiteenlopende persoonlijke doelen. Onze aanpak is helder en resultaatgericht. De coach brengt de situatie in kaart en bepaalt samen met de medewerker wat de gewenste verandering is. Medewerker en coach gaan vervolgens met elkaar werken aan het behalen van dat doel.

Trainingen

ValentineZ verzorgt uiteenlopende trainingen op het gebied van onder meer Outplacement, Re-Integratie en empowerment. Heeft u behoefte aan een training op maat rondom een specifiek thema? Geen probleem! De voorbije jaren heeft ValentineZ veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van onderwijs op maat voor uiteenlopende doelgroepen.