Over ValentineZ

Zo snel mogelijk aan de slag (ook als het even tegenzit)

ValentineZ is in 2011 gestart in samenwerking met het ROC Zadkine uit Rotterdam. Vanuit vier centrale locaties in Nederland ondersteunen wij kleine en grote bedrijven met diensten op het gebied van re-integratie, outplacement, coaching en training. ValentineZ heeft Rotterdamse roots. Dat merk je. Wij combineren een resultaatgerichte mentaliteit met een betrokken, persoonlijke aanpak. En daar zijn we trots op.

Zo denken wij

Werk is (meestal) goed voor je. Actie en interactie zijn goed voor lichaam en geest. Je voelt je waardevol als je werkt. Soms zijn er belemmeringen en doe je even niet mee. Wij geloven dat die belemmeringen overwonnen kunnen worden. Met kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen. Maar vooral door zo snel mogelijk in actie te komen.

Wie is Valentine?

Valentine Prax was de echtgenote van kunstenaar Ossip Zadkine. Toen Ossip in de Tweede Wereldoorlog moest vluchten, beschermde Valentine de kunstwerken van haar man. De naam ValentineZ is een eerbetoon aan een eigenzinnige vrouw die in moeilijke omstandigheden haar waarden trouw bleef en tot bloei kwam. Ze vertegenwoordigt precies datgene waar onze organisatie voor staat.

Werkgebieden

ValentineZ heeft kantoren in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam (hoofdkantoor). Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland

Neem contact op